Bandcoaching

Ontdek de magie van samen muziek maken!

Ben jij een muzikant die graag in een band wil spelen en samen met anderen muziek wil maken? Dan is de Popschool de perfecte plek voor jou! Onze bandcoaching sessies bieden de unieke kans om samen te werken met andere muzikanten en onder professionele begeleiding te werken aan je muzikale skills.

Ontwikkelen | Schrijven | Optreden

Bandcoaching is er voor alle niveaus, leeftijden en genres, of je nu een beginnende muzikant bent of al langer speelt. Onze ervaren coaches begeleiden je bij het ontwikkelen van je muzikale vaardigheden, het schrijven van nummers en het optreden voor publiek.

Bestaande bands

De Popschool biedt niet alleen bandcoaching voor haar eigen leerlingen. Ook bestaande bands kunnen bij ons terecht. Zit je een beetje op een dood spoor, of heb je het idee dat er veel meer in zit dan er nu uitkomt? Schrijf je dan in om aan de hand van praktische tips en opbouwende kritiek, net ff dat duwtje in de rug te krijgen dat je als band soms nodig hebt!

Ja! Ik wil professionele coaching op maat!

Bij de Popschool staat plezier in het maken van muziek voorop, en we geloven dat samenwerken in een band een geweldige manier is om dit plezier te delen en te versterken. 

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek de magie van samen muziek maken!