Bandcoaching

Deze lessen worden gegeven door diverse Popschooldocenten.

IMG_5420

Lessen zijn zilver, samenspelen goud!
Lijkt het je leuk om samen met anderen te spelen in een band?
Dat kan! Of je nu bas of gitaar speelt, zingt, drumt of een ander instrument, bij Popschool Harderwijk bestaat nu de mogelijkheid om samen te leren spelen onder begeleiding van een BANDCOACH. Samen met je docent wordt gezocht naar een passende plek bij een groep die qua ervaring, niveau, leeftijd en stijl het beste bij jou past. Iedereen kan samenspelen, of je 10 bent of 65, net begint of gevorderd bent. Daarbij gaat het in eerste instantie om het ultieme plezier van samen muziek maken te beleven! Bandcoaching duurt een uur en vindt één keer in de veertien dagen plaats op de Popschool. Gezamenlijk bepalen jullie en de coach de nummers waaraan gewerkt wordt en vooral wat de bovenliggende verwachtingen zijn.

OPTREDEN
Bij muziek maken met je band hoort natuurlijk een optreden! Twee keer per jaar organiseert Popschool Harderwijk een optreden op een groot podium waar alle bands een aantal nummers zullen spelen voor een uitzinnig publiek.

BESTAANDE BANDS
De Popschool biedt niet alleen bandcoaching voor haar eigen leerlingen. Ook bestaande bands kunnen bij ons terecht. Zit je een beetje op een dood spoor, of heb je het idee dat er veel meer in zit dan er nu uitkomt? Schrijf je dan in om aan de hand van praktische tips en opbouwende kritiek, net ff dat duwtje in de rug te krijgen dat je als band soms nodig hebt!
Bandcoaching