De Muziekclub

AMV, maar dan modern en anders

In acht lessen van een uur maken kinderen van 6 t/m 12 kennis met het maken van muziek. Niet zoals traditioneel de gewoonte was, op een blokfluit, maar bij de Popschool gebruiken we alle instrumenten die in de popmuziek gebruikt worden. Dit sluit beter aan bij de belevingswereld van de kinderen van nu. Ze leren de instrumenten bespelen en ook de basis van het notenlezen komt aan bod. Tijdens de laatste les wordt er door de leerlingen een optreden voor familie en vrienden gegeven.

De lessen

Na een introductieles waarin alle instrumenten die in de cursus aan bod komen te zien en te proberen zijn, wordt er vanaf les twee dieper op de instrumenten ingegaan. Te beginnen met percussie en het drumstel. Via bas/gitaar, piano/keyboard, rappen/zingen en twee bandlessen wordt er naar het eindoptreden toegewerkt.

Optreden

De cursus wordt afgesloten met een echt optreden voor familie en vrienden, waarin de deelnemers kunnen laten horen wat ze tijdens de cursus geleerd hebben.

De MuziekClub bestaat uit 8 lessen van een uur op donderdagmiddag na schooltijd. En gaat van start vanaf 6 aanmeldingen. De kosten zijn eenmalig €57.-

Aanmelden kan via de volgende link: Aanmelden