Zangles

Zangles wordt gegeven door Emma Poppink, Marieke Cremer, Naomi van Veen en Stacet Krens.

Proefles aanvragen


Emma Poppink studeerde in 2015 af op het ArtEZ conservatorium en is gespecialiseerd in popmuziek. Ze geeft zanglessen in een losse sfeer, aangepast op jouw persoonlijke niveau. Tijdens de lessen staat het ontdekken van jouw eigen sound op een leuke en veilige manier centraal.
Naast het lesgeven werkt Emma ook als voice over artist en speelt ze zowel in haar eigen band EVVA als synthrockband Hilbrandt.


Ik ben Marieke Cremer
Ik ben in 1993 afgestudeerd aan het conservatorium als docerend musicus zang. Sindsdien heb ik in verschillende bands gezongen en heb ik diverse muziekprojecten gedaan. Inmiddels geef ik al jaren zangles en nog steeds met veel plezier!
Niet iedereen is hetzelfde gelukkig dus geef ik zangles op maat. Ik werk niet met een standaard repertoire maar we kiezen samen uit welk lied bij je zou passen. Je kan door mij begeleid worden op piano of door een orkestband als het maar in jouw toonsoort is.
Daarnaast is zingen een emotie, en voor velen een uitlaatklep, daarom is dit ook de basis van mijn lessen. Daarnaast leer je de technieken (o.a ademhaling, ontspanning, resonantie en articulatie) om het gevoel van het lied nog meer tot uiting te laten komen. Het hoeft allemaal niet perfect, het gaat om het plezier, want zingen is vooral heel leuk!


Naomi van Veen
is een half-Braziliaanse sing & songwriter en is afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle voor de opleiding Zang Jazz & Pop. Ze schrijft ze haar eigen muziek in de stijlen Pop/Soul/R&B en Latin Pop. De aankomende jaren wil Naomi voornamelijk haar eigen werk uitbrengen op diverse platformen.

Van jongs af aan speelde Naomi in verschillende musicals o.a. ‘My Fair Lady’, ‘The Sound of Music’ en ‘Pay it Forward de musical’. Na het spelen in musicals merkte ze al snel genoeg dat zingen echt haar passie is en dat ze zich daar in wilde verdiepen. Vanaf haar twaalfde kreeg ze professioneel zangles van Vocal Coach Setske Mostaert.
Ook deed Naomi vaak audities voor verschillende talentenjachten o.a. ‘The Voice Kids’, ‘The Voice of Holland’ en ‘All Together Now’.

Sinds vorig jaar geeft Naomi les op de Popschool in Harderwijk voor kinderen en volwassenen als Vocal Coach. “Ik heb echt een connectie gehad met lesgeven sinds het moment dat ik stage heb gelopen als Vocal Coach bij Theaterschool Almere. Daar heb ik les gegeven voor kinderen van 6 tot 9 jaar, 9 tot 12 jaar en 12 tot 17 jaar in de vorm van groepslessen. Ik vond dat erg leuk om te doen en wist meteen dat ik dit wilde doen naast mijn rol als uitvoerend musicus. Het is geweldig om je eigen ervaringen en kennis te delen met kinderen en volwassenen die aan het begin staan van een eventuele zangcarrière. Soms herken ik mezelf in sommige kinderen. Zo was ik ook toen ik nog jong was en net begon met zingen!”

In de lessen van Naomi staat plezier in het zingen voorop. Het is totaal geen pré om perfect te zingen en dat is ook niet het doel. “Voor mij is het belangrijk dat de leerling zich prettig voelt in de ruimte en plezier heeft in het zingen. Niemand hoeft zich te schamen bij en voor mij. Ik bepaal samen met de leerlingen welke song we gaan behandelen en mocht de leerling interesse hebben om het nummer op te nemen dan kan dat altijd bij mij. Ik raad dat altijd aan, omdat je dan altijd terug kan luisteren naar hoeveel stappen je hebt gemaakt in de lessen. Ook behandel ik songwriting in mijn lessen. Leerlingen kunnen dan een eigen nummer schrijven en feedback aan me vragen. Tijdens mijn zanglessen richt ik me niet alleen op de technieken maar ook op de performance. Het is belangrijk om te weten hoe je jezelf kunt presenteren op het podium en hoe je het publiek kan inpakken. Niet alleen met je stem maar ook met je presentatie!”
“Op Popschool Harderwijk geef ik dus ook performance lessen tijdens de privé- en koorlessen. Zo kunnen we ook op een leuke manier naar (Popschool)optredens toe werken.”

Ik ben Stacey Krens. Ik ben pop/ soul zangeres en in 2023 afgestudeerd aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Naast het lesgeven sta ik regelmatig op het podium als lead zangeres en als backingvocalist, en schrijf ik mijn eigen muziek.

Tijdens de lessen gaan we opzoek naar jouw unieke sound als vocalist. Tijdens je eerste les maken we samen een plan, aangepast aan jouw wensen. We gaan samen opzoek naar gepast repertoire, waarbij ik het belangrijk vind dat jij zingt wat je leuk vindt.
Songwriting plannen? Neem gerust jouw eigen geschreven liedje mee naar de les! Ik help je graag met het schrijven van jouw tophit! 😉