Zangles

Zangles wordt gegeven door Nienke Lohuis, Lieke Radstaak, Shanna Slemmer Emma Poppink en Marieke Cremer.

Proefles aanvragen

Zangles - Popschool Harderwijk
Nienke Lohuis is Cum Laude afgestudeerd aan de Fontys Rockacademie te Tilburg met als hoofdvak zang en geeft naast zangles op de Popschool ook op freelancebasis podium-presentatie lessen op de Rockacademie te Tilburg. Ze is aanstichter, leadzangeres en songwriter van de band inlakech, waarmee ze regelmatig op het podium staat.

 


Lieke Radstaak studeerde in 2017 af aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Tijdens haar studie zong ze in de Zwolse band Crazy Daze en deed ze ervaring op op het podium. Haar passie ligt bij R&B en soul muziek, maar door de brede opleiding aan het conservatorium voelt ze zich op haar gemak in veel verschillende genres. Tegenwoordig is ze onderdeel van De Grote Karaoke Show en backing vocal groep The Ones. Naast zingen en optreden houdt Lieke ook van het schrijven van nummers en teksten.
In de lessen besteedt Lieke graag aandacht aan interpretatie, muzikaliteit, technische vaardigheden, Engelse uitspraak, maar vooral ook plezier. Zingen wordt makkelijker als het leuk is, dus dat staat voorop! Ben je een gevorderde zanger(es) of begin je nog maar net? Bij Lieke ben je welkom om op een leuke en leerzame manier aan de slag te gaan met zingen!


Shanna Slemmer studeerde in 2012 af aan de Fontys Rockacademie als bachelor of Music. Als Shanna Nicó brengt ze op piano intieme liedjes. De muziek ademt een liefde voor het nachtelijke en de naakte waarheid, gevat in poëtische teksten en eigenzinnige melodieën. Invloeden: o.a. Joni Mitchell, Ane Brun en Kate Bush.


Emma Poppink studeerde in 2015 af op het ArtEZ conservatorium en is gespecialiseerd in popmuziek. Ze geeft zanglessen in een losse sfeer, aangepast op jouw persoonlijke niveau. Tijdens de lessen staat het ontdekken van jouw eigen sound op een leuke en veilige manier centraal.
Naast het lesgeven werkt Emma ook als voice over artist en speelt ze zowel in haar eigen band EVVA als synthrockband Hilbrandt.


Ik ben Marieke Cremer
Ik ben in 1993 afgestudeerd aan het conservatorium als docerend musicus zang. Sindsdien heb ik in verschillende bands gezongen en heb ik diverse muziekprojecten gedaan. Inmiddels geef ik al jaren zangles en nog steeds met veel plezier!
Niet iedereen is hetzelfde gelukkig dus geef ik zangles op maat. Ik werk niet met een standaard repertoire maar we kiezen samen uit welk lied bij je zou passen. Je kan door mij begeleid worden op piano of door een orkestband als het maar in jouw toonsoort is.
Daarnaast is zingen een emotie, en voor velen een uitlaatklep, daarom is dit ook de basis van mijn lessen. Daarnaast leer je de technieken (o.a ademhaling, ontspanning, resonantie en articulatie) om het gevoel van het lied nog meer tot uiting te laten komen. Het hoeft allemaal niet perfect, het gaat om het plezier, want zingen is vooral heel leuk!