Toetsen

Deze lessen worden momenteel gegeven door Erik de Nood, Willem Hoving en Max Kerkhof.
Proefles aanvragen

Erik de Nood verzorgt de lessen op keyboard, synthesizer en piano, kortweg toetsen. Zijn opleiding tot muziekleraar en meer dan 30 jarige staat van dienst als liveperformer en studiomuzikant in de meest uiteenlopende stijlen (o.a. Nederpop All Stars, Flamin’ Stars, Hans Dulfer, Postman) maken hem een uiterst allround docent op de 88 Keys. Hij speelde met Henk Temming (Het Goede Doel), Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF de KUNST). En op dit moment toert hij met Henk Westbroek (Het Goede Doel) en Loïs Lane langs de Nederlandse theaters als onderdeel van de Nederpop All Stars.

 


Max Kerkhof is een toetsenist, pianist en backing vocalist.
Met de opleiding jazz & pop piano aan het Artez conservatorium als muzikale bagage, beschikt Max over de nodige muzikale kennis en vaardigheden.
Elke week is hij te vinden op podia door heel Nederland met verschillende muzikale bezettingen. Zijn podiumervaring, gecombineerd met zijn muzikale kennis, heeft Max gevormd tot een muzikale vakman die zijn spelplezier graag wil delen en over wil brengen op zijn leerlingen.