Gitaarles / Basles

Bij Popschool Harderwijk krijg je gitaarles en basles van enthousiaste, zeer ervaren gitaarleraren, die naast hun opleiding ook nog eens ruime podiumervaring hebben.

De lessen worden gegeven door Jeffrey Migchelsen, Tino Duchateau, Henk Wesselink en Daniele Labbate.
Proefles aanvragen
GITAAR
705616_390776281008362_1318203678_o
Jeffrey Migchelsen studeerde aan het conservatorium Groningen en heeft inmiddels een enorme staat van dienst als liveperformer en docent in verschillende steden verspreid over het land. Bij Jeffrey staat het individu centraal tijdens de lessen. De lesinhoud wordt grotendeels bepaald aan de hand van de voorkeuren van de cursist, ongeacht welke stijl.

31e6f75
Tino Duchateau weet al sinds zijn zevende dat hij gitarist wil worden, niet vreemd want beide zussen zijn beroepsmuzikant.
Tino tourde met de band Jump ’n Jive door Nederland, Duitsland en de Balkan met o.a. Met Ray Charles, The Everly Brothers en Fats Domino. Vele festivals werden aangedaan zoals het North Sea Jazz Festival en er waren optredens op radio en tv.
Het uitgangspunt in de lessen wordt grotendeels bepaald door de cursist, van daaruit wordt gewerkt ongeacht de stijl.


Henk Wesselink is afgestudeerd aan het Deltion College in Zwolle waar hij de opleiding tot muzikant heeft gedaan.
Daarnaast is hij als muzikant actief bij Money And The Man en diverse andere bands. Bij het lesgeven vind Henk het belangrijk dat er met plezier gespeeld wordt.

BAS

Daniele Labbate studeerde aan het Saint Louis College of Music in Rome, als ‘Master in Electric Bass multistyle and specialized in Synthesis’.

Hij speelt en speelde in heel veel bands, waaronder Kane, Ben Saunders, Jan Akkerman en Bob Baldwin.

Hij is daarnaast oprichter en producer bij:
Bassculture Familyband ( Roots & Dub ) en Umeme Afrorave ( Afrobeat & Electro )
Proefles aanvragen