Drumles

Deze lessen worden gegeven door Martijn Hartsuiker, Jesper Albers, Cas Dekker en Riny Douma.
Proefles aanvragen

 


Martijn Hartsuiker speelt al ruim 10 jaar in verschillende acts door heel Nederland. Afgestudeerd aan de Herman Brood Academie speelt hij nu bij de nederpop band  Karel J. Schepers. Doordat hij een dynamische drummer is kan hij makkelijk uit de voeten met veel verschillende stijlen en genres. Belangrijk in zijn lessen vindt hij dat er groove en plezier in de muziek zit!

Jesper Albers (1991) is geboren in het Limburgse Venray. Toen hij ging studeren aan de Herman Brood Academie is hij naar Utrecht verhuisd. In 2012 heeft hij zijn opleiding afgerond met als hoofdvak: Drums. Jesper speelt sinds zijn 10de drums en is sindsdien ook altijd te vinden als drummer/zanger in verschillende soorten bands. Sinds 2013 speelt hij in de alternatieve rock band Paceshifters waarmee hij veel speelt in binnen- en buitenland. Als Jesper niet bezig is met zijn bands dan speelt hij gitaar en schrijft hij zijn eigen liedjes die een beetje neigen naar Roots/Americana.

Jesper heeft veel ervaring met het geven van drumlessen en hij geniet ervan om de leerling zo enthousiast mogelijk te maken over het drummen. Naast zoveel mogelijk spelplezier, vindt Jesper het heel belangrijk dat de leerling zelf bewust wordt van welke muziek hij/zij leuk vindt en waarom, zodat dit samen kan worden ontdekt op het drumstel.

Cas Dekker heeft de Artiest Muzikant opleiding afgerond aan het Deltion College in Zwolle.
De 10 jaar ervaring bij een muziekvereniging en de ervaringen die hij heeft opgedaan in verschillende bandjes, hebben gezorgd voor de nodige techniek. Dit geeft hij dan ook graag door in zijn lessen. Met daarnaast als motto: “Altijd blijven lachen!” is het belangrijkste in de lessen plezier!

Riny Douma volgt de opleiding Jazz&Pop aan het Artez Conservatorium in Zwolle. Na op jonge leeftijd te zijn gestart bij een muziekvereniging is hij ook in verschillende bands gaan drummen. Naast de 60s coverband The Rising Clouds, een bigband, jazztrio en een worshipband speelt Riny ook bij diverse gelegenheidsbands. Hierdoor is hij regelmatig aan het optreden en is hij thuis in veel verschillende stijlen.
Tijdens de lessen staat het plezier voorop. Daarnaast vindt hij techniek en een lekkere groove ook belangrijk.

Proefles aanvragen