Oefenruimtes

Popschool Harderwijk heeft 2 oefenruimtes. In iedere oefenruimte van de Popschool heb je de beschikking over een gedegen backline. In de airconditioned, geluidsgeïsoleerde ruimtes ben je van alle gemakken voorzien, zodat je onbezorgd kunt oefenen.

Als je een van de oefenruimtes wilt huren, kun je kiezen uit de volgende twee opties:
A) Huren op contractbasis voor langere periode
B) Eenmalige losse verhuur
Een huurcontract voor een langere periode wordt aangegaan voor tenminste 2 maanden. Losse repetities kunnen maximaal 4 weken vooruit worden geboekt.

Huren van oefenruimtes is 7 dagen in de week mogelijk en gaat in principe in vaste blokken van 3 uur:
09.00 – 12.00
12.30 – 15.30
15.45 – 18.45
19:00 – 22:00
Kortere- of langere blokken en begin- en eindtijdstippen zijn mogelijk in overleg.

Tussen het oefenen door kan er gebruik gemaakt worden van de ruime zitkamer, waar koffie en thee gratis klaar staan en fris en bier in een self-servicekoelkast verkocht worden. Zowel in de oefenruimte als de zitkamer is gratis wifi. De koelkast is altijd gevuld. Maar mocht je meer willen: Direct naast de Popschool kun je bij Luigi’s uitstekend eten en drinken. In deze gezellige en gastvrije eet- en drinkgelegenheid in het hartje van de historische binnenstad, voelt het even vertrouwd als thuis. Truida en Johan de Vries zorgen samen met hun medewerkers voor een warm welkom. Speciaal voor huurders die een hele dag of een heel weekend van de oefenruimte gebruik maken, is er een Popschoolmenu tegen een speciaal tarief. Vraag ernaar bij je boeking.

Laden/Lossen
De Popschool is gelegen in een voetgangersgebied en daardoor na 11:00 uur ’s ochtends, meestal niet met de auto bereikbaar. Als er apparatuur of instrumenten geladen/gelost moeten worden, dan dit graag van tevoren aangeven.

Tarieven oefenruimtes, per blok van 3 uurRuimte 1 of 2
Popschoolleerlingen

ma-vr 09:00 -19:00

€ 20
€ 15

ma-vr na 19:00 en za/zo

€ 25
€ 25

Extra uur

Ruimte 1 of 2
Popschoolleerlingen

ma-vr 09:00 -19:00

€ 7
€ 5

ma-vr na 19:00 en za/zo

€ 8,50
€ 8,50

Wil je een oefenruimte huren? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je krijgt na het invullen een bevestigingsmail.
Controleer als je de mail niet ontvangt, de map ongewenste e-mail en voeg voor de zekerheid popschoolharderwijk.nl toe aan de Lijst Veilige afzenders.

Reserveren Oefenruimte
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Huurvorm