Zorg en Welzijn

Popschool Harderwijk is uw partner, met een divers aanbod aan cursussen, workshops en lessen

Ons aanbod wordt afhankelijk van uw wensen, op maat gesneden. Samen wordt een passend plan gemaakt waarin de in- en output wordt bepaald. Tot de mogelijkheden behoren onder andere individuele begeleiding, cursussen en workshops in groepsverband.

Voor zowel cliënten als medewerkers

Niet alleen cliënten kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die de Popschool biedt. Ook voor uw medewerkers bieden we verschillende uitdagende workshops in de vorm van een personeelsuitje/studiedag of cursussen. De focus ligt hierbij op deskundigheidsbevordering en teambuilding. Cursussen en workshops kunnen in overleg op de Popschool, of op locatie gegeven worden.

Dagbesteding: Zelfvertrouwen, structuur & verantwoordelijkheid

Met activiteitenbegeleiding en workshops geeft de Popschool invulling aan dagbesteding. De Popschool biedt structuur waarin (persoonlijke) ontwikkeling, ontplooiing en creativiteit binnen de vrijetijdsbesteding centraal staan.
Cliënten (kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen) worden actief betrokken, een muzikale kans om hun sociale leven vorm te geven, het zelfvertrouwen en eigenwaarde te versterken. De Popschool biedt mogelijkheden voor alle leeftijden en elke gewenste groepsgrootte.

” We don’t compete
We complete “

Faders Up

Bij Faders Up wordt muziek als middel ingezet, met als voornaamste doel te reactiveren. Waar de kennis van de zorginstelling op het gebied van muziek ophoudt, vullen wij die aan. Door gebruik te maken van het lesaanbod, cursussen en activiteiten van de Popschool, worden cliënten tot actie aangezet. En door niet te hoge doelen te stellen, zal snel resultaat geboekt worden, wat motiverend en inspirerend werkt.

Een fader is een onderdeel van een geluidstafel, precies waar dit project om draait! De fader is een tool om muziek te mixen. Je kunt de verschillende instrumenten meer of minder toelaten. Een fader kan ook symbolisch staan voor ontwikkeling en ontplooiing van zorg/welzijn cliënten. Je mixt als het ware persoonlijkheden, ambities en persoonlijke doelen en uitdagingen in een structuur, waardoor iemand zich gekend voelt.

De Popschool onderscheidt zich in het stellen van doelen, zowel op korte- als lange termijn.
Met duidelijke doelen krijgt de dagbesteding zin, structuur en resultaat. De deelnemer wordt gemotiveerd en geïnspireerd!

Meer info vindt u in onze brochure (PDF)