Zorg en Welzijn

Popschool Harderwijk is uw partner, met een divers aanbod aan cursussen, workshops en lessen

Ons aanbod wordt afhankelijk van uw wensen, op maat gesneden. Samen wordt een passend plan gemaakt waarin de in- en output wordt bepaald. Tot de mogelijkheden behoren onder andere individuele begeleiding, cursussen en workshops in groepsverband.

Voor zowel cliënten als medewerkers

Niet alleen cliënten kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die de Popschool biedt. Ook voor uw medewerkers bieden we verschillende uitdagende workshops in de vorm van een personeelsuitje/studiedag of cursussen. De focus ligt hierbij op deskundigheidsbevordering en teambuilding. Cursussen en workshops kunnen in overleg op de Popschool, of op locatie gegeven worden.

Dagbesteding: Zelfvertrouwen, structuur & verantwoordelijkheid

Met activiteitenbegeleiding en workshops geeft de Popschool invulling aan dagbesteding. De Popschool biedt structuur waarin (persoonlijke) ontwikkeling, ontplooiing en creativiteit binnen de vrijetijdsbesteding centraal staan.
Cliënten (kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen) worden actief betrokken, een muzikale kans om hun sociale leven vorm te geven, het zelfvertrouwen en eigenwaarde te versterken. De Popschool biedt mogelijkheden voor alle leeftijden en elke gewenste groepsgrootte.

De Popschool onderscheidt zich in het stellen van doelen, zowel op korte- als lange termijn.
Met duidelijke doelen krijgt de dagbesteding zin, structuur en resultaat. De deelnemer wordt gemotiveerd en geïnspireerd!

Meer info vindt u in onze brochure

Brochure zorg en welzijn (PDF)