Talentmakelaar Pop

Ralf Leemeijer is de kersverse Talentmakelaar Pop voor de regio Harderwijk. De Talentmakelaar Pop is een initiatief van Popschool Harderwijk en Poppodium Estrado. Onder de vlag van Poppunt Harderwijk verbindt hij de wensen en behoeften van opkomende muzikanten in de regio Harderwijk aan de mogelijkheden en de vraag van verschillende podia en andere vormen van aanbod in de regio. 

Community bouwen

De talentmakelaar pop is de spin in het web van de muziekscene en zorgt voor een sterke band met een divers scala aan opkomende artiesten. Dit doet hij onder andere door samen te werken met Talentmakelaar Hiphop Joost Fokkema van U-Create en door aan te sluiten bij bestaande initiatieven als Gluren Bij De Buren, Aaltjespop, Hear Hear New en andere lokale festivals en initiatieven

Organisator

Ralf is geen onbekende in de Harderwijkse muziekscene. Zo staan op zijn c.v. onder andere programmeur bij Estrado, bandmanager, radiomaker en organisator van de Popronde Harderwijk en Gluren Bij De Buren. “Vroeger moest ik alles op eigen houtje regelen en nu, met deze organisaties achter me, is er veel meer mogelijk.” aldus Ralf.

Bandwedstrijd De Doorbraak

Als eerste wapenfeit organiseert Ralf via het platform Sonar van Poppunt Gelderland de bandwedstrijd ‘De Doorbraak’ met als prijs de opname van een EP in de studio van de Popschool, een release party in Poppodium Estrado, een fotoshoot, begeleiding door een bandcoach en een optreden op het Onderstroom Festival. “Dit is een uitgelezen kans om lokaal talent te spotten en past binnen de talentontwikkeling van de Popschool, de behoefte van Estrado en de ambitie van de gemeente Harderwijk om een gestructureerd en gedegen popbeleid in Harderwijk neer te zetten.”

Contact opnemen met Ralf kan via onderstaand formulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.