Open Dag 2018

Op zaterdag 13 oktober is van 14.00 uur tot 16.00 de open dag van Popschool Harderwijk.

Ken je iemand waarvan je denkt “die moet echt op les!”? Nodig hem of haar dan uit om te komen!

Programma

14.00 Opening
14.20 Speedworkshop gitaar: leer een nummer spelen in 20 min
14.30 Presentatie zang
14.40 Speedworkshop toetsen: leer een nummer spelen in 20 min
14.50 City Beats: workshop percussie/drum
15.00 Workshop hip hop beats : Maak een computerbeat in de studio
15.20 Speedworkshop gitaar: leer een nummer spelen in 20 min
15.30 Presentatie saxofoon
15.40 Speedworkshop toetsen: leer een nummer spelen in 20 min
16.00 Einde

Tijdens de Open Dag kun je gratis deelnemen aan proeflessen en workshops, kennis maken met de docenten van de Popschool, of gewoon eens een kijkje nemen en je vrijblijvend laten informeren over het les- en cursusaanbod.

En verder:

– Optredens van Popschoolbands
– Een kijkje in onze oefenruimtes, studio en leslokalen
– Informatie over diensten voor zorg en welzijn, onderwijs, bedrijfsleven

Gratis proeflessen en demonstraties

Tijdens de open dag kan iedereen gratis deelnemen aan proeflessen, kennis maken met de docenten van de Popschool, een kijkje nemen in onze oefenruimtes en studio, of zich vrijblijvend laten informeren over het les- en cursusaanbod. Kortom: de open dag is een ideale kennismaking voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van muziekles.

Les- en cursusaanbod

Bij Popschool Harderwijk leer je van ervaren docenten die hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben, vanaf de eerste les, leuke nummers en geen suffe deuntjes die niemand kent. Je kunt bij de Popschool terecht voor zangles, gitaarles, basles, drumles, keyboardles / pianoles, saxofoonles, singer-songwriterles en tal van andere muzikale cursussen en workshops in groepsverband. Zo biedt de Popschool onder andere een cursus Muziektheorie & Solfège en kun je er terecht voor de Vooropleiding Conservatorium.

Nieuw is de lesvorm De Band: een combinatie van individuele- en bandlessen, gecombineerd met bandpromotie en optredens.

Niet alleen voor kinderen

De ervaring leert dat volwassenen niet altijd weten dat ook zij op de Popschool terecht kunnen. En als ze het wel weten, dan is de drempel om privéles te nemen soms te groot. In dat geval zijn groepslessen vaak een beter alternatief. Het is gezellig, informeel en ongedwongen. De Popschool biedt naast individuele lessen ook speciale groepslessen voor volwassenen, oftewel Laatbloeiers.

Onderwijs, zorg, bedrijfsleven en particulieren

De Popschool biedt een uitgebreid les- en cursusprogramma voor het onderwijs. Een voorbeeld daarvan is het Pop Leerorkest voor de basisscholen.

Daarnaast verzorgt de Popschool diverse muzikale workshops zorg, bedrijfsleven en particulieren. De open dag is dus ook voor deze groepen een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de activiteiten van de Popschool.

De Open Dag wordt gehouden in het gebouw van Popschool Harderwijk aan de Academiestraat 5, Harderwijk.