De Band

De Band

Omdat met anderen, livemuziek maken nog veel leuker is dan in je eentje muziek maken, lanceert de Popschool met ingang van het nieuwe schooljaar een nieuwe lesvorm: De Band

Een echte band

Spelen in een band is hartstikke leuk, maar hoe krijg je een band bij elkaar? En welke nummers ga je dan spelen? Waar kun je optreden en waar moet je oefenen? Op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord als je kiest voor deze splinternieuwe lesvorm! Vanaf je eerste les zit je in een echte band. De docenten van de Popschool zorgen ervoor dat je in een band komt met anderen die ongeveer op hetzelfde niveau zitten en die ook qua muzieksmaak bij je past.

Hoe werkt het?

Allereerst verzin je samen met je bandleden een coole naam voor jullie band. Je krijgt vervolgens de ene week individueel les en de week erop oefen je met je Popschoolband de nummers die je in de individuele les hebt geleerd. Alle bandleden spelen uiteraard in hun individuele les hetzelfde nummer. Je docent helpt je om de puntjes van het nummer op de i te zetten, of om bijvoorbeeld een solo goed te spelen en de week erna komt de band bij elkaar en ga je het nummer met elkaar spelen. Zo speel je al snel een flink repertoire bij elkaar!

Meer dan alleen bandcoaching: optreden, de studio in en meer…

Een band is natuurlijk bedoeld om mee op te treden. En ook die mogelijkheid krijg je via de Popschool. Om de maand geef je een optreden op verschillende podia in Harderwijk. Compleet met licht, geluid en natuurlijk publiek! Maar dat is niet alles. Je band krijgt een eigen Facebookpagina, je leert hoe je je band kunt promoten, je gaat de studio in voor opnames en aan het eind van het seizoen is er een groot afsluitend optreden op een groot podium!

Kosten

Voor De Band betaal je het tarief dat geldt voor een individuele wekelijkse les.

Aanmelden

Lijkt jou dit ook helemaal te gek?

Meld je dan gauw aan!

Aanmelden