Coronaprotocol Popschool Harderwijk

Geen speciale maatregelen

Op dit moment gelden er geen speciale coronamaatregelen voor het volgen van lessen bij de Popschool.
Wel vragen we iedereen niet naar de les te komen als je zelf, of iemand in jouw huis positief is getest op corona.

Wat als de Popschool weer dicht moet?
We zullen de lessen dan niet online geven, maar doorschuiven naar de eerstvolgende vakantie(s). Zoals we ook in week 2 van 2022 gedaan hebben. Het is gebleken dat de meeste leerlingen en ouders/ verzorgers, fysieke lessen prefereren boven online lessen. De lessen vervallen dan dus niet, maar worden op een later tijdstip gegeven. Mocht de sluiting langer dan drie weken zijn, dan zullen we alsnog overgaan op online lesgeven.

Betaling
Omdat de lessen niet vervallen, maar op een later tijdstip gegeven worden, lopen de incasso’s gewoon door zoals normaal gesproken ook het geval is. We geven dus net als normaal gesproken 40 wekelijkse- of 20 tweewekelijkse lessen. Er wordt in 11 maanden geïncasseerd voor de lessen van een schooljaar. In augustus wordt niet geïncasseerd. Ook niet als er dan eventueel lessen gegeven zouden worden.

Coronaprotocol Popschool

Uitgangspunten zijn de geldende adviezen en maatregelen van de Rijksoverheid.
We willen het bezoek aan de Popschool graag zo prettig en veilig mogelijk maken voor jou en onze docenten. Daarom nemen we op het moment dat dit van ons wordt verwacht, maatregelen waarbij we ons houden aan de richtlijnen. Ook onze docenten zijn zich hier zeer bewust van en nemen deze extra maatregelen.

  • Blijf thuis als je zelf, of iemand in jouw huis positief is getest op corona.